Cu gândul la România

De 10 ani eşti cu gândul la libertate. La libertatea de a spune totul, de a face ceea ce trebuie şi de a visa imposibilul. De 10 ani eşti cu gândul la încredere. La încrederea în cel de lângă tine, dar mai ales la încrederea în tine. De 10 ani eşti cu gândul la unitate. La unitatea între tine şi mine, între noi toţi şi între tine şi ţara ta. Pentru că ai gândit, gândeşti şi vei gândi mereu liber. Te provocăm să-ţi transformi gândul în faptă şi visul în realitate.

Ne-ai spus deja cum vezi tu România peste alţi 10 ani... Acum e timpul să începi să ţi-o şi construieşti! Şi tu, şi eu... Cu toţii suntem cu gândul la un nou început.

Aşa că începem cu gândul la CURAJ! La curajul de a face, în sfârşit, adevărata SCHIMBARE!

Pentru că puterea gândului e puterea ta,

Celebrăm primii noştri 10 ani împreună.Cu gândul la ROMÂNIA următorilor 10 ani!

O Românie care se schimbă. Dorinţele de mai bine pe care le purtăm în gând şi vorbele pe care le purtăm pe buze se transformă, pe zi ce trece, în fapte. În acţiuni concrete care ajută România să crească, să se educe, să devină mai mai frumoasă. În spatele lor stau oameni simpli şi inimoşi, care fac lumea mai bună prin ceea ce practică, nu prin ceea ce predică.

I-am cunoscut câţiva dintre ei şi am văzut cât sunt de curajoşi. Au ieşit fără teamă din zona lor de confort, au avut curajul de a se lupta cu indiferenţa autorităţilor pentru o cauză care contează, şi-au asumat riscuri pentru binele celorlalţi, au avut puterea să le arate semenilor că doar unindu-şi forţele vor putea să aibă o viaţă frumoasă şi demnă. Vă prezentăm poveştile lor, bătăliile lor câştigate, luptele pe care le duc cu credinţa într-un final fericit  pentru întreaga comunitate. Sunt oameni care s-au opus unor nedreptăţi strigătoare la cer, care au luptat împotriva unor proiecte ce puneau în pericol zone întregi, oameni care au dat şi dau o şansă semenilor lor lipsiţi de oportunităţi, oameni care educă o nouă generaţie de oameni.

Sunt doar câţiva dintre cei care au curajul de a schimba România.În perioada următoare, le puteţi citi poveştile impresionante în Gândul. Prin intermediul materialelor  multimedia pe care le vom publica pe platforma cugandullaromania.gandul.info şi pe site-ul Gandul.info veţi avea ocazia să vedeţi cum România se schimbă. 

Suntem cu gândul la CURAJ! La curajul de a face, în sfârşit, adevărata SCHIMBARE!

Pentru că puterea gândului e puterea ta!